Bun venit la Iuhaz Cos

Oferim servicii de calitate, avem produse profesionale si ultima tehnologie la preturi avantajoase

De ce? Ce are in comun capacitatea de a te focusa si de a rezolva provocarile cu un spatiu sau o canapeaua sclipind de curatenie? Va spunem noi, creativitatea si productivitatea ta si a angajatilor tai va creste atunci cand spatiul in care ne desfasuram activitatea este curat.


.

Povestea noastra

Am pornit la drum în 2018 cu dorinta de a face diferența în viața ta, fie personală (dacă vorbim de casa în care locuiești) sau profesională (dacă ne referim la spațiul tău de la birou), punându-ți le dispoziție servicii de profesionale de curățenie.

Am observat că un spațiu curat ne ajută să fim mai creativi și mai productivi. Un spațiu curat aduce mereu un zâmbet pe buze, ne ajuta sa punem ordine in gandiri si ne reda optimismul.

Am luat deja toate măsurile necesare astfel încât colaborarea cu noi să te facă să simți, cu adevărat, ca exista oameni demni de încredere și indemnatici care lucrează pentru tine. Simte si la birou ca si acasa .

Te întrebi de ce noi?

Deoarece pentru noi conteaza ca tu sa ai biroul, casa, canapeaua sau masina curate.

Echipa noastră este aici pentru a te ajuta. Vom curăța suprafețele, vom scoate gunoiul iar, după caz, vom aspira, vom spăla covorul, mocheta, scaunele sau canapeaua, vom șterge praful și vom spăla asele. Lasă totul în grija noastră și îți promitem că te vei bucura de un spațiu ordonat și de un aer curat, echipa noastră făcând tot posibilul să aducă, în permanență, curățenia în spațiul tu ni-i l-ai incredintat, fie că este vorba despre spații comerciale, birou, spații private, spații interioare sau exterioare.

PROFESIONALISM ANGAJAMENT CALITATE INOVATIE

Ce spun clientii nostri ?

Amióta a IuhaszCos takarít a házunkban nem kell gondolkodnunk a szőnyegek és a saroküléseink tisztításán. Nem kell elvinnünk sehova őket, hanem mindig házhoz jönnek és nekünk ez egy nagy előny. Megbízható cég.

Meli Arpad